83-річний чоловік загинув на пожежі в Рахівському районі

27 січня о 13:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що сталася на вул. Підгірній у с. Костилівка Рахівського району.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Як розповів місцевий мешканець, зранку він бачив на вулиці 83-річного господаря оселі, а згодом помітив дим у його дерев’яному будинку. Сусід побіг і вибив вхідні двері, але через сильне задимлення і полум’я в кімнаті не зміг зайти всередину.

За викликом на місце події направили два відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів. О 13:50 їм вдалося локалізувати та о 14:15 – повністю ліквідувати загорання. Вогонь знищив дерев’яний одноповерховий будинок площею 28 кв.м, а також розташовану поруч дерев’яну надвірну споруду площею 9 кв.м. На місці пожежі рятувальники виявили тіло власника 1940 р.н.

Наразі правоохоронні органи встановлюють причину виникнення пожежі та суму завданих збитків, повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

ЗакарпатПост