Стався збій у застосунку «Дія» під час фіналу нацвідбору «Євробачення» 2024

Під час трансляції фіналу національного відбору на «Євробачення» 2024 стався збій у застосунку «Дія» у зв’язку з перенавантаженням. Це відбулося у момент, коли відкрилося голосування за пісню, що представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Швеції.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

«Cкільки бажаючих проголосувати за свого кандидата-фаворита Нацвідбору! Дії треба трошки часу, щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів. Тож, якщо у вас не відкривається Опитування — спробуйте проголосувати через декілька хвилин!», йдеться у повідомленні компанії, повідомляє Суспільне.

Дії треба трошки часу, щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів. Тож, якщо у вас не відкривається Опитування — спробуйте проголосувати через декілька хвилин!».

О 21:29 «Дія» повідомила, що «голосування буде продовжено, щоб усі встигли віддати голос за фаворита Нацвідбору Євробачення-2024».

Переможця Нацвідбору буде оголошено у неділю, 4 лютого о 19.15.

ЗакарпатПост