У Буштині викрали скриньки з пожертвами із церкви

6 лютого до поліції надійшло повідомлення про крадіжку із церкви у селищі Буштино Тячівського району.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Тячівського районного відділу поліції. Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували попередні обставини злочину.

Відомо, що подія сталася вночі. Тоді невстановлена особа молотком розбила вікно у храмі та проникла всередину, звідки згодом викрала дві скриньки з пожертвами.

У ході пошукових заходів співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що до крадіжки може бути причетна 31-річна місцева мешканка. До скоєння злочину жінка залучила також малолітню – 12-річну дівчину. Фігуранток розшукали та опитали – у скоєному вони зізналися.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. У справі також можлива додаткова кваліфікація –  втягнення неповнолітньої у злочинну діяльність. Досудове розслідування у справі триває, повідомляє Відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

ЗакарпатПост