На Закарпатті судитимуть працівника установи виконання покарань: передав наркотики для ув’язненого

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо молодшого інспектора держустанови «Закарпатська УВП (№9)» за фактом незаконного придбання, зберігання і перевезення наркотиків для передачі в місця позбавлення волі (ч. 2 ст. 307 КК України).

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Встановлено, що мешканець Чопа за місяць після початку служби в Установі вступив у змову з одним із в’язнів. Працівник погодився таємно передати чоловіку особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Для цього в Ужгороді обвинувачений забрав згорток у невідомої особи, яка заховала наркотик у пачку з-під сигарет, намагаючись замаскувати. При спробі пронести канабіс інспектора викрили працівники оперативної групи ДУ «Закарпатська УВП (№9)».

Досудове розслідування за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури здійснював Шостий слідчий відділ (з дислокацією в м. Ужгороді) ТУ ДБР. Наразі обвинувальний акт знаходиться на розгляді в Ужгородському міськрайонному суді, інформує Закарпатська обласна прокуратура.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост