Укрзалізниця додала нову можливість автовикупу квитків на поїзди внутрішнього сполучення

Тепер для користувачів, авторизованих через Дія.Підпис, в режимі тестування доступний моніторинг двох типів: моніторинг на поїзди, які вже у продажу (з можливістю відстежувати наявність конкретних місць); моніторинг на напрямки (з можливістю відстежувати появу в продажі поїздів між обраними містами).

комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50

У випадку моніторингу конкретного поїзда також можливо увімкнути функцію автоматичної купівлі квитків. Для цього треба внести дані пасажирів та оплатити замовлення: при активації функції одразу відбуватиметься зняття коштів, а у випадку, якщо моніторинг буде скасований або потрібні квитки не знайдуться, кошти повернуться на картку автоматично.

Коли необхідні квитки будуть знайдені, користувачі отримуватимуть пуш-сповіщення у застосунку (тож перевірте, чи вони увімкнені в налаштуваннях вашого профілю). Якщо активована функція автовикупу, то користувачам приходитиме пуш-сповіщення про вже викуплені квитки.

Долучайтесь до тестування функції до широкомасштабного релізу та допоможіть нам зробити її ще кращою!
Завантажуйте тестовий застосунок за цими посиланнями:
🔹для iOS ➡️ https://testflight.apple.com/join/K7nTuJQo
🔸для Android ➡️ https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.gov.uz

Укрзалізниця попереджаєм: при використанні тестового застосунку будуть зніматись реальні кошти, а квитки, придбані в режимі тестування, будуть дійсними для поїздок — тож радимо не створювати безлічі моніторингів з автовикупом, якщо ви не плануєте бути пасажиром одночасно десятків рейсів😃

Якщо під час тестування щось пішло не так — одразу повідомляйте нам через «Зворотний звʼязок» в застосунку. Обирайте тему «Відстежування вільних місць» — це дозволить нам консолідувати всі зауваження та відповідати швидше.

ЗакарпатПост