Мольфар із Карпат, який бачить майбутнє, зробив передбачення на закінчення війни

Мольфар певен, що перемога України от-от настане, але для цього потрібні віра й сила.

передплати газету ПОРАДИ пошті 💛 індекси: 91145, 91146 💙 рекламуйся в газеті 050 888 50 50 ціну знижено!

Мольфар із Карпат Довбуш поділився прогнозом, як і коли закінчиться війна в Україні та яке майбутнє на нас чекає вже після війни. Про це він розповів кореспондентці ТСН Оксані Радіоновій.

“Україна стане Україною, коли мають прийти і нею керувати чоловік із жінкою. Жінка буде старшою, чоловік буде їй допомагати. Хто вони, я не знаю. Вони ще заховані поки що. В кінці серпня парад планет буде, п’ять планет сходяться, і я думаю, що і перемога буде. Був 1991 року парад планет – то Союз розпався. А зараз, я думаю – Росія менша. Для перемоги потрібна віра й сила”, – каже мольфар.

На його думку, за результатами війни Україна зможе повернути Крим і всі інші окуповані території.

“Я ще думаю, чи нам ще оця Кубань повернеться до нас”, – розмірковує Довбуш.

Мольфар Іван Довбуш мешкає в Карпатах. Дар яснобачення чоловікові передався від дідуся, який народився 1894 року і якого місцевий люд величав Довбушем.

Тривалий час онук Іван не планував пов’язувати своє життя з цілительством. Проте якось на його дружину наслали таку порчу, що жінка постійно непритомніла.

– Тоді мене закликав до себе один старший чоловік – і став сварити: «Ти хіба не знаєш, чий ти внук? Чому свою жінку не рятуєш?» – «Та я не вмію», – кажу. «Ти роби, а дар сам до тебе прийде», – отака була мені відповідь. І я став потрохи вчитися.

В усіх своїх ритуалах Іван Довбуш використовує освячену воду, вогонь, молитви. За їхньою допомогою знімає порчу, бореться з «падучою хворобою» – епілепсією, допомагає людям знаходити втрачені речі, худобу.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу й натхнення змінити своє життя на краще.

ЗакарпатПост