У Мукачеві поліція затримала наркоторговця – вилучено понад 200 доз «товару»

В ході відпрацювання оперативної інформації співробітники кримінальної поліції Мукачівського районного управління затримали зловмисника, причетного до організації наркоторгівлі у регіоні.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

За місцем проживання 20-річного фігуранта слідчі та оперативники провели санкціонований судом обшук. В результаті поліцейські вилучили партію наркотовару – 218 доз марихуани та метамфетаміну, розфасованих та готових до збуту.

Загальна вага вилучених наркотиків склала орієнтовно 200 грамів.

Підозрюваного у збуті наркотиків поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції цієї статті затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Оперативна робота у справі триває. Правоохоронці встановлюють канал постачання наркотиків та можливих спільників мукачівця, повідомляє Поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост