Закарпатські правоохоронці проводять інформаційну кампанію з протидії вживанню наркотиків серед неповнолітніх

Співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю Головного управління поліції області разом з ювенальними поліцейськими Ужгорода та кінологами долучилися до інформаційної кампанії щодо протидії вживанню та розповсюдженню наркотиків серед підростаючого покоління.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Для учнів старших класів Ужгородського ліцею «Імідж» підготували заняття, на якому поліцейські спільно зі співробітниками Західної інституції терапії залежності розповіли присутнім про негативний вплив наркотиків та психотропів на організм людини.

Керівник профілактики інституції та консультант з хімічної залежності продемонстрували слухачам інформаційні слайди, які наочно демонструють як змінюється стан здоров’я наркозалежних, а поліцейські розповіли, що загрожує підліткам за вчинення наркозлочинів.

Кінологи поліції Закарпаття, користуючись нагодою показали, що для їх службових собак проблем у пошуку наркотиків не виникає, а тому поліції вдається виявляти порушників, пов’язаних з поширенням заборонених речовин.

За пізнавальну лекцію підлітки подякували спікерам та пообіцяли, що будуть законослухняними та дбатимуть про своє здоров’я, повідомляє Поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост