Офіційно стартувала місія Амбасадорів Закарпаття: хто ці люди

«Амбасадори Закарпатської області – команда людей, яка на громадських засадах розповсюджуватиме ідеї інвестиційних можливостей на національному рівні та серед іноземних партнерів.

zakarpatpost.net новини, яким довіряють

Це поважні особи, які, використовуючи свій авторитет і професійні компетенції, сприятимуть покращення іміджу та престижу Закарпатської області. Також допомагатимуть розвитку інформаційної, економічної та культурної співпраці, розповсюджуватимуть ідеї інвестиційних можливостей краю на національному рівні та серед іноземних партнерів за кордоном.

Сьогодні, під час пленарного засідання чергової сесії обласної ради, спікер ради Роман Сарай вручив посвідчення та значки Амбасадорам Закарпатської області.

«Серед них – вихідці із Закарпаття, які живуть за кордоном, та прагнуть бути корисними у розвиткові нашого краю. Ми переконані, що завдяки Амбасадорам Закарпатської області – матимемо насамперед активних лобістів у співпраці із закордонними партнерами у рамках різних проєктів тощо. Наразі для усіх нас важлива комунікація між цим поважним товариством, адже така синергія талантів та ініціатив може дати вагомі результати», – зазначив Роман Сарай вітаючи іміджмейкерів краю.

Амбасадори Закарпатської області:
Ровт Алекс, Гутман Хуго, Едуард Бураш, Смоланка Володимир Іванович, Лазоришинець Василь Васильович, Галай Ірина Олександрівна, Гіга Степан Петрович, депутатка обласної ради Олексик Ольга Томівна, Алексович Вікторія Василівна, Тоїчкіна Ольга Леонідівна, Дзуринець Рудольф Рудольфович, Козир Андрій Андрійович, Носа Інна Михайлівна, Проданець Лариса Іванівна.

Голова Закарпатської облради Роман Сарай та голова Закарпатської ОДА-начальник ОВА Віктор Микита нагородили спільною відзнакою – нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» головного режисера Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв, народного артиста України Анатолія Філіппова. Про це повідомляє Департамент культури Закарпатської ОДА.

Народний артист України Степан Гіга через гастрольний графік був відсутній сьогодні на сесії облради.

Перед початком сесії студентський хор Академії культури і мистецтв (художній керівник і диригент – Андрій Тазінгер) виконав Державний Гімн України та «Молитву за Україну».

ЗакарпатПост