«Оболонь» та «Минай» не з’ясували переможця у матчі 24-го туру

 Паритет у матчі не лише за голами, а й за червоними картками.

У Києві завершився перший матч 24-го туру: «Оболонь» приймала «Минай». Суперники не змогли визначити сильнішого: на гол Дениса Устименка з пенальті на початку другого тайму, у складі господарів відповів Владислав Приймак. Крім того, на початку матчу пряму червону картку отримав воротар Оболоні Олександр Рибка. Щоправда, на 67-й хвилині склади урівнялися: вилучення у гостей отримав Сергій Корнійчук.

«Минай» встановив нову гольову серію у чемпіонатах України: закарпатці забили вже у чотирьох матчах поспіль, повідомляє УПЛ.

За інформацією FC Minaj, закарпатці відкрили рахунок на 58-й хвилині ударом з позначки, а пропустили у відповідь за п’ять хвилин після удару головою.

 Вперше у поточному чемпіонаті «Минай» не програв у гостях два матчі поспіль, вп‘яте зіграв 1:1 та повторив клубний рекорд за тривалістю гольової серії, встановленому у середині минулого сезону (чотири тури).

Олександр Рибка та Сергій Корнійчук стали відповідно шостим та третім гравцями своїх команд, яких у цьому чемпіонаті вилучили з поля. У складі «пивоварів» дві червоні картки отримав Артем Вовкун, по одній – Віталій Груша, Тарас Мороз, Данило Карась та Сергій Суханов, у закарпатців раніше проштрафилися два Олександри – Бандура й Мельник.

Гольова серія нападника Дениса Устименка налічує чотири матчі (забив п’ять голів). Загалом за 13 матчів 25-річний форвард набрав шість очок за системою «гол+пас» (5+1).

Також орендований у «Крибвасу» Устименко очолив клубний рейтинг голеадорів та випереджає найближчого конкурента Єгора Гунічева на «дубль» (5 та 3 відповідно).

У весняній частині чемпіонату «Минай» набрав дев’ять очок. Устименко провів свій 70-й матч в УПЛ, Вадим Вітенчук – 50-й, Єгор Гунічев – 15-й, Олександр Кемкін та Іван Матюшенко – 10-й, йдеться у дописі FC Minaj.

Фото – FC Minaj і УПЛ.

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост