Як у закарпатському місті показали справжній захист дітей. ФОТОРЕПОРТАЖ

До Міжнародного Дня захисту дітей пройшла цікава насичена програма із іграми та розвагами, музикою та цікавим дозвіллям.

У Мукачеві у парку «Перемоги» сьогодні було дуже людно. Малеча раділа святу і насолоджувалася змістовним відпочинком.

До свята дітям показали тих, хто дійсно їх покликаний захищати, запросивши до парку захисників – воїнів-учасників АТО, разом з якими малеча мала змогу відчути на дотик військову техніку, оглянути автомати, боєприпаси і навіть бойову машину.

Охочих було надзвичайно багато. Крім того, діти знайомилися з роботою поліцейських, фотографувалися з ними.

Біля автомобіля «пожежників» також було галасно. Робота надзвичайників, які захищають закарпатців від вогню також викликала жвавий інтерес серед мукачівських школярів.

Крім того, культурно-мистецька акція включала профорієнтаційний фестиваль «Місто майстрів», у Мукачівському драматичному театрі для дітей із обмеденими можливостями показали виставу «Прибульчик», площами Духновича та Кирила і Мефодія пройшла традиційна хода християнської спільноти міста, у «Паланку» відбувся ІІ благодійний арт-ярмарок “Дитинства мить” із продажу творчих робіт митців краю на підтримку дітей-сиріт та дітей з обмеженими можливостями та ряд благодійних концертів на різних локаціях.

zakarpatpost.net