Закарпаття: Мешканців Берегівщини просять уточнити свої персональні дані до виборів 31 жовтня

На 31 жовтня 2010 року Верховною Радою України призначено чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних голів. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Берегівської районної державної адміністрації.Особливо це стосується виборців:

Кому після останніх виборів (07 лютого 2010 року) виповнилося 18 років і які голосуватимуть вперше;

Змінили прізвище чи місце проживання протягом останнього періоду;

Мають інформацію про помилкове включення до списків інших громадян, які вже не проживають за адресами, вказаними у списках виборців (змінили місце проживання, померли);

Виборців, колишніх військовослужбовців строкової служби;

Громадян, що повернулися з місць позбавлення волі;

Які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.

Запрошуємо Вас до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Берегівської районної державної адміністрації – перевірте свої персональні дані для усунення неточностей та помилок під час формування списків виборців!

При собі необхідно мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – ще й документ, що підтверджує ці зміни.

Наша адреса: м.Берегово, вул.Мукачівська,6, третій поверх, каб.45, контактний телефон 2-42-95.

Прийом громадян здійснюється щоденно, крім вихідних, з 9.00 до 18.00, у п’ятницю з 9.00 до 18.00. Обідня перерва: 13.00-14.00.

zakarpatpost.net