З 1 листопада в Ужгороді парковка стане платною

Через процес передачі паркувальних повноважень від КАТП до «Ужгородпарквідео», ужгородці майже 2 тижні паркувалися безкоштовно.

Все це триватиме тільки до 1 листопада.

Крім того, як повідомив кореспонденту «Час Закарпаття» директор КП «Ужгородпарквідео» Юрій Мандич, в місті нарешті з’явиться розмітка, що відповідає нормам парковки, яку ще два роки тому визначив спеціальною постановою Кабмін.

Також серед новацій – спеціальна форма паркувальника. За словами Ю. Мандича, кожному працівника буде виданий синій светр, сіра шапка та жовтий жилет.

Крім того, вони носитимуть із собою відповідні папки з документами: рішенням міськвиконкому про платні майданчики, тарифним планом, номером телефону центрального офісу, блокнотом для записів і книгою скарг та пропозицій, куди водії зможуть вписати свої зауваження.

Платна стоянка буде, як і раніше, на таких ділянках: площах Фединця й Корятовича, вулиці Перемоги біля супермаркету «Boпак», від проспекту Свободи до обласної клінічної лікарні та вул. Новака, Заньковецької, Краснодонців, площах Шандора Петефі й Жупанатській.

Ціна паркування залишиться старою – 2 гривні за годину.

http://chas-z.com.ua/