Архієпископ Мукачівський і Ужгородський відвідав Маріє-Магдалинівський жіночий монастир на Перечинщині

Високопреосвященніший Феодор архієпископ Мукачівський і Ужгородський з архіпастирським візитом відвідав Маріє-Магдалинівський жіночий монастир в селі Зарічево на Перечинщині, де звершив чин освячення фундаменту під новий храм на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці.

При вході в обитель владику зустрічала настоятельниця монастиря ігуменя Варвара (Поп). Перед початком Божественної літургії архієрей із багаточисельним духовенством звершили чин освячення фундаменту храму на честь Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Велика кількість людей стали свідками історичної події – зародження ще одної святині в древній Мукачівській єпархії. Богослужіння прикрашали церковним співом молодіжні хори з Дубриничів та Зарічева.

 

 

 

 

 

 

Після завершення літургії архієпископ Феодор виголосив проповідь до всіх присутніх та привітав із престольним святом обителі.

Благодітелі та меценати монастиря були нагороджені архієрейськими грамотами. Наприкінці маленькі прихожани монастиря в віршованій формі привітали свого владику, і всі присутні отримали архієрейське благословення.

m-eparchy.org.ua