Гороскоп на 26 квітня 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Забудьте про роботу хоча б на один день: зірки гороскопу більше схиляють до фантазій, ніж до конкретних справ.

Плани, побудовані в цей день, якими б вони не були грандіозними, будуть відрізнятися надійністю. Менше витрачайте грошей і більше часу проведіть із близькими.

ОВЕН

Нині день, коли Овнам варто приймати будь-які важливі рішення або робити відповідальні кроки. У вас можуть бути чудові ідеї і ви захочете негайного виконання, але краще кілька днів почекати, пам’ятаючи про те, що настануть ще кращі часи. В основному день цілком хороший – Овен може спокійно насолоджуватися життям.

ТІЛЕЦЬ

Тельцю доведеться проявити всю можливу жорсткість, щоб оточуючі не навантажили його чимось. Можливо, начальству здасться, що на Тельця можна звалити ще один обов’язок або колеги раптом вирішать, що він повинен робити роботу за них. Або Тельця притягнуть до суспільно-корисної діяльності; а може бути, Телець буде сам себе експлуатувати і підганяти! Так чи інакше, Тельцю варто навчитися говорити «ні» (в тому числі і собі самому).

БЛИЗНЮКИ

Близнюки можуть випробувати якусь спокусу. Є ймовірність того, що їм надійде приваблива пропозиція або ж вони познайомляться з симпатичним представником протилежної статі. А може, Близнюкам доведеться боротися з бажанням зробити щось заборонене – наприклад, з’їсти зайве тістечко, закурити або відповісти «так». Так чи інакше, зірки гороскопу радять Близнюкам ретельно зважити всі «за» і «проти».

РАК

Сьогодні ситуація може зажадати від Рака проявити свої професійні навички в повному обсязі. Може йтися про позаштатну ситуацію, про влаштування на роботу, про іспит або про щось ще – головне, що Раку доведеться доводити оточуючим або собі самому свою компетентність в якомусь питанні. Зірки гороскопу свідчать про те, що Рак володіє потрібним набором знань і умінь, щоб не вдарити в бруд обличчям, так що завдання цілком йому під силу.

ЛЕВ

Сьогодні зірки дарують гармонію в душі. Внутрішній барометр буде показувати «сонячно», і будь-які справи вдаватимуться легко. Цей настрій здатний відбиватися на всіх, за що б ви не бралася. Можливо, що якісь питання, які обтяжували вас, нині раптом вирішаться самі собою. Крім того, зірки гороскопу віщують відмінний день для того, щоб налагодити відносини з оточуючими: при бажанні для Лева не складе труднощів вразити всіх своєю чарівністю.

ДІВА

Сьогодні запорукою успіху для Діви є обережність. День не наділяє її спритністю і швидкістю реакції, необхідними для того, щоб впевнено орієнтуватися в ситуації. Не виключено, що хтось із оточуючих перехопить у Діви ініціативу, скористається непоінформованістю або навіть піде на обман. Щоб уникнути можливих втрат, Діві необхідно потроїти пильність. І не ставати учасником сумнівних схем. У загальному день буде хорошим.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні гороскоп обіцяє Терезам прекрасний день гармонії і любові! Вони можуть сповна відчути це, навіть якщо у них немає конкретних приводів для радості. Чиясь посмішка, погляд, натяк здатні підняти вас на вершини блаженства. Можливо також, що саме цей день подарує одиноким Терезам приємний романтичний сюрприз або багатообіцяюче знайомство. Якщо ж у Терезів є кохана людина, цей день їм просто необхідно провести разом.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіону не варто братися за нові проекти. День підходить для того, щоб присвятити його коханій людині, друзям, блаженному нічогонеробленню або простим радощам життя, на зразок шопінгу і розслаблюючої ванни. А ось все, що стосується роботи і більш-менш трудомістких справ, буде валитися у Скорпіона з рук і буксувати на несподіваному місці. Саме тому зірки гороскопу радять Скорпіону зайнятися тим, що буде виходити у нього найкраще: просто жити і радіти життю.

СТРІЛЕЦЬ

Стрілець буде відмінним оратором: для нього не складе великих труднощів переконати оточуючих у своїй правоті або захопити авантюрною ідеєю. Ентузіазм Стрільця буде заразливим, і нехай він часом схильний перебільшувати, робити поспішні висновки і приймати бажане за дійсне – що ж? Нині ідеї Стрільця будуть привабливі саме своєю фантастичністю. Ну а прорахувати все на калькуляторі «від і до» можна і в який-небудь інший, більш нудний день.

КОЗЕРІГ

Сьогодні в голову Козерога можуть раз у раз приходити цінні ідеї, ось тільки зірки гороскопу не радять намагатися їх здійснити. Яскрава уява буде поєднуватися у нього з практичністю, завдяки чому повітряні замки Козерога можуть набувати, на перший погляд, цілком реального вигляду. Пофарбувати стелю в рожевий колір, влаштувати акваріум на всю стіну – ось лише скромний приклад того, які фантастичні плани можуть товпитися завтра у Козерога в голові. Втім, гнати ці плани від себе теж не варто. Найкраще їх запам’ятати, щоб як слід обміркувати в який-небудь інший день.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні день Водолія переповнений емоціями! Заплакати або засміятися для нього буде легко, а ще легше – і те й інше з інтервалом в п’ять хвилин. Оточуючим, навіть найближчим людям, це може видатися трохи дивним, тим більше, що свої бурхливі емоції він здатний обрушити на їхні голови в найбільш невідповідний момент. Втім, Водолій також може допомогти комусь вирішити стару складну ситуацію. І більшість емоцій цього дня таки будуть приємними.

РИБИ

Сьогодні Рибам необхідно бути уважнішими в справах, особливо фінансових. Не виключено, що Рибам не вистачатиме інформації для вирішення якихось питань. Щоб репутація і гаманець не постраждали, Рибам не слід братися за те, що знаходиться поза їхньою компетенцією. Якщо ви в чомусь не впевнені, краще порадитися з професіоналами. А в загальному день буде позитивним.

zakarpatpost.net