Гороскоп на тиждень. 13 – 19 серпня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Цей тиждень – період зростаючого Місяця. Рекомендується займатися саморозвитком. Запишіться на курси підвищення кваліфікації, почніть читати хороші книги, відвідуйте тренінги. Скористайтеся цим періодом, щоб розставити пріоритети і визначити бажану для себе мету на найближче майбутнє, а також хоча б на крок, але наблизитися до цієї мети.

Прислухайтеся до своєї інтуїції і до своїх снів – вони здатні дати чимало цінних порад. Крім того, це – хороший  час для грошових вкладень і обережних інвестицій, але не підходить для покупок і витрат – почавши витрачати, вам буде важко зупинитися.

ОВЕН

Починайте тільки ті справи, в успіху яких не сумніваєтеся. Уникайте суєти, не приймайте поспішних рішень і не дозволяйте собі різких суджень на адресу кого б то не було. Перш ніж приступити до реалізації ідей, ретельно проаналізуйте їх, щоб не потрапити в неприємну ситуацію. Не витрачайте енергію на пустощі, настав час активних дій, які невдовзі принесуть бажані дивіденди.

ТІЛЕЦЬ

Прийшов час почати говорити вголос про свої почуття. Ваш обранець давно чекає від вас крок у відповідь, чому ж ви зволікаєте? Сімейні дами займуться традиційними дачними клопотами. Але не перестарайтеся: в середині місяця треба більше відпочивати, насолоджуючись свіжим повітрям і сонячним промінням. Тому вихідні проведіть десь на природі в компанії друзів та рідних.

БЛИЗНЮКИ

Постарайтеся звести спілкування до мінімуму: Близнюкам зараз буде складно знайти взаєморозуміння з людьми. Не вірте на слово всьому, що вам скажуть, і остерігайтеся потрапити на вудку лестощів. На вихідних наведіть в будинку порядок – позбудьтеся від старих непотрібних речей. П’ятниця прекрасно підходить для відмови від шкідливих звичок. Життєвий тонус невисокий. А от неділя – чудовий день для вилазки в гори. Беріть ранці і вирушайте в похід.

РАК

Зірки радять: перестаньте триматися за минулі образи. Почніть жити сьогоднішнім днем, ставте нові цілі. Вашим зовнішнім виглядом в цей період будуть захоплюватися багато представників протилежної статі. Скористайтеся цим для початку нових відносин, які можуть стати вашою долею. Постарайтеся позбутися від усього непотрібного, в першу чергу, мова йде про комплекси і шкідливі звички (генеральне прибирання справа десята).

ЛЕВ

Не давайте обіцянок, якщо не впевнені, що зможете їх виконати. Уникайте хаотичності у вчинках, не дозволяйте емоціям керувати вами. Все, що ви робите на цьому тижні, має бути значно і вагомо. Увечері приділіть час медитації. Проведіть аналіз минулого і постарайтеся витягти з нього уроки. Любовні взаємини можуть перейти на новий рівень, а у вільних Львів з’явиться шанс круто змінити життя – половинка неподалік, та й сімейне щастя не за горами.

ДІВА

Зміни зі знаком плюс очікуються незабаром у вашому житті. У зв’язку з цим гарний настрій і самопочуття гарантовані. Єдине, що може потривожити вас – це проблеми з дітьми. Для того щоб їх вирішити, вам потрібно стати не наставником, а другом. Намагайтеся не забувати про свої бізнес проекти,  гроші повинні працювати, тим більше, конкуренти зараз розслаблені і неуважні. Зараз у вас розпочнеться біла смуга – не розчаровуйте фортуну, і радійте кожному сюрпризу, навіть незначному.

ТЕРЕЗИ

У Терезів велика небезпека піддатися обману, тому відкладіть всі важливі справи, якими б значимими вони вам не здавалися. Вихідні присвятіть турботі про власне здоров’я і здоров’я членів вашої сім’ї: рушайте на природу, займіться спортом, більше ходіть пішки. У понеділок добре починати дієту. У суботу можуть нагрянути неочікувані гості – не сприймайте візитерів, як перешкоду, адже зайві руки будуть корисними (і пельмені поліплять, і з дітьми поняньчаться).

СКОРПІОН

Середина місяця принесе з собою гарний, по-справжньому серпневе настрій! Відправляйтеся на природу, а краще – у відпустку, справи почекають. Вам може надійти цікава і досить вигідна, на перший погляд, пропозиція. Щоб не бути обдуреними, ретельно все зважте, перш ніж говорити «так». Особливо вигідними і перспективними виявляться фінансові пропозиції, отримані в понеділок, або в четвер, але перевірити факти не завадить – конкуренти не дивляться на календар, і шахраюють.

СТРІЛЕЦЬ

Енергетично насичений тиждень для Стрільців. Зірки стануть сприяти тим, хто точно знає, чого хоче, і вміє грамотно планувати свої дії. Проблеми, що виникають намагайтеся вирішувати відразу ж, не відкладаючи їх на завтра. Вихідні добре підходять для того, щоб просити вибачення і налагоджувати відносини. Однак вас будуть долати сумніви – відкиньте комплекси, і згадайте про те, що щасливі люди не бояться ризикувати.

КОЗЕРІГ

Чекайте напруження пристрастей у взаєминах з родичами. Пік непримиренних розбіжностей припаде на понеділок і вівторок, потім можна буде говорити про перемир’я. Рекомендується уважніше поставитися до свого здоров’я. Навіть влітку можна підхопити застуду, так що будьте напоготові! Грошова сфера порадує сюрпризами. Любовні стосунки викличуть роздратування лише один раз – в п’ятницю вам доведеться розбиратися з шанувальниками, і пояснювати, чому ви не можете випити шампанське в декількох місцях одночасно.

ВОДОЛІЙ

Гармонійний і спокійний тиждень для Водоліїв. Корисно проводити максимум часу в колі рідних і близьких людей, в розмовах про життя і філософських роздумах. У п’ятницю можуть виникнути труднощі в роботі з інформацією. Заняття, що вимагають інтелектуальних зусиль, навряд чи принесуть успіх. Увечері в неділю помедитируйте або прийміть розслаблюючу ванну. Постарайтеся  розібратися у власних бажаннях – можливо, ви зрозумієте, що можна радіти життю і без мільйонів в кишені, і без впливових друзів зі сфери бізнесу.

РИБИ

Особливих причин для хвилювань у Риб немає, проте з проблемами бажано розібратися до четверга. Шопінг, який ви влаштуєте в суботу, запам’ятається і друзям, і домочадцям, і співробітникам магазинів – залиште кілька дрібничок на прилавках, усе все одно вам не потрібне. Час навести порядок в робочих справах. Зробіть це зараз, інакше потім ви ще більше заплутаєтеся. Можлива несподівана зустріч з людиною, яка була вам близька в минулому. Як тепер будуть розвиватися ваші відносини – невідомо. Усе буде залежати тільки від вас. Тому дійте.

zakarpatpost.net