У селі, де найбільше на Закарпатті контрабанди, місцеві вийшли на протест через зведення огорожі на кордоні з Румунією. ВІДЕО

У Діловому знов конфлікт через встановлення огорожі на кордоні біля Тиси. Уже вдруге за останній місяць молодики та сільський голова заблокували роботи.

2 квітня, коли прикордонники встановлювали паркан, група молодиків у знак протесту перекрила дорогу “Рахів – Мукачево”. На місце викликали поліцію, пише pmg.ua

Місцеві мешканці своє невдоволення аргументують тим, що не матимуть доступу до річки. Звідси до Румунії – рукою подати. Кордон між двома країнами проходить посеред Тиси.

Нову огорожу встановлюють на найбільш уразлдивій ділянці поблизу кордону, де найчастіше ловлять контрабандистів. Натомість сільський голова Ділового Андрій Панасюк здивував своєю заявою про контрабанду. Що він розповів – дивіться у сюжеті “Сіріусу”.

zakarpatpost.net

Конфлікт Ділове

У Діловому знов конфлікт через встановлення огорожі на кордоні біля Тиси. Уже вдруге за останній місяць молодики та сільський голова заблокували роботи. Які аргументи у них, як це коментують у Держприкордонслужбі та що кажуть місцеві жителі – за мить!

Publiée par Телеканал Sirius sur Mercredi 3 avril 2019