Закарпатець лупасив батька палицею від лопати, а після – встромив ножиці йому у живіт

Сімейна сварка у Виноградівському районі закінчилась тим, що син мало не відправив на той світ рідного батька.

Як з’ясували поліцейські, під час спільного розпивання алкогольних напоїв між 33-річним чоловіком та його 58-річним батьком виник конфлікт. У ході бійки молодиик спричинив батькові серйозні тілесні ушкодження, пише газета «Неділя Закарпатські новини»

«Потерпілого з проникаючим пораненням доставили до реанімаційного відділення Виноградівської районної лікарні», – повідомили поліцейські.

Подія трапилась 11 листопада 2018 року. Було близько 11 години. На той час Максим (імена в матеріалі замінено) та його батько Василь перебували на подвір’ї. Оскільки обидва були нетверезими і емоції брали гору над розумом, між ними виникла словесна перепалка. Максим зненацька схопив руків’я від лопати і почав гамселити Василя. Бив по голові, тулубу, рукам і ногам. Але на цьому розлючений син не зупинився. Він пішов до хати і взяв із кухні ножиці, з якими повернувся на подвір’я. Там гострими кінцями встромив їх у живіт батька.

Чоловіка госпіталізували з множинними синцями, спадинами та проникаючим колото-різаним пораненням. На щастя, внутрішні органи зачеплено не було. Саме тому Василь вижив.

Однак невдовзі йому таки судилося відійти у інші світи.

За словами його доньки і сестри, помер чоловік від передозування алкоголем.

Під час судового засідання Максим провину визнав повністю,  казав, що дуже жалкує через скоєне, щиро розкаюється.

Тож суд засудив його до трьох років умовного покарання.

Марія УЖАНСЬКА, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net