Фантазії цього підлітка можна позаздрити.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Батьки заборонили дівчинці-підлітку користуватися телефоном, і та назавжди попрощалася зі своїми підписниками у твіттері. Але період затишшя тривав недовго, адже дівчинка швидко знайшла спосіб, як робити пости без смартфона, і за таку винахідливість за дівчинку заступилася вся соцмережа з проханням перервати офлайн-покарання

Користувачка під ніком dorothy веде фан-аккаунт співачки Аріани Гранде, де постійно з’являються пости, пов’язані з артисткою, інформує Ukr.Media.

Однак 5 серпня Дороті довелося повідомити підписникам сумну новину: вона залишає твіттер назавжди. І пов’язано це було з тим, що мама відібрала у неї телефон.

“Я йду назавжди. Моя мама відібрала мій телефон. Я буду так за вами нудьгувати. Плачу. Прощайте”, — написала дівчинка.

І схоже, що у молодої особи дійсно вже були серйозні проблеми з доступом до соцмережі, адже вона написала це повідомлення з допомогою портативної ігрової приставки Nintendo 3DS.

Але цей обхідний шлях довелося залишити: буквально через 12 хвилин її мама написала на сторінці дочки, що застукала, як вона користується твіттером через приставку.

“Я бачила, як Дороті сиділа у твіттері через Nintendo. Ця сторінка буде закрита прямо зараз”, — написала мама користувачки.

Дівчинка не збиралася здаватися, тому на наступний день вона зробила пост через консоль Wii U.

“Привіт, моя мама відібрала телефон і Nintendo, так що у мене нічого не залишається, крім як користуватися Wii U. Спасибі всім за підтримку і любов. Я відповім всім в особистих повідомленнях і повноцінно повернуся, коли повністю відновлю доступ до твіттера”, — написала Дороті.

Пізніше дівчинка все одно знайшла свою Nintendo і зробила ще пару постів, але незабаром мама остаточно позбавила дівчинку всіх девайсів. І тоді їй довелося йти на крайні заходи.

“Я не знаю, чи можна звідси твітити, але я розмовляю з холодильником. Чорт візьми, моя мама знову конфіскувала всю мою електроніку”, — написала дівчина у соцмережі.

Так, цей пост дівчинка зробила через інтерфейс розумного холодильника.

Після такого хитрого ходу останній пост набрав популярності у твіттері, і здивовані користувачі соцмережі заповнили коментарі так, що там набралося півтори тисячі повідомлень.

У соцмережі після такої слави навіть з’явилася інформація, що Дороті видає себе за іншу людину і використовує фейковий акаунт, але рівень підтримки дійшов до того, що свободу для дівчинки попросив не тільки офіційний акаунт твіттера. Але і компанія, що виробляє розумні холодильники.

zakarpatpost.net