Чому на Закарпатті хочуть закрити районні лікарні? Що чекає на людей?

Вчора довкола майбутнього Перечинської райлікарні у соцмережі розгорілася жвала дискусія.

  • Рекламуйся у газеті «Закарпатські оголошення»! Тел. 050 222 50 50

З приводу цього голова Перечинської ОТГ Іван Погоріляк вирішив повідомити громаду про те, що з приводу майбутнього медустанови має відбутися засідання робочої групи.

Ось що він написав:

“Шановні перечинці! Вчора розгорілася дискусія в соцмережах щодо реформування Перечинської центральної лікарні. Тому хочу всім нагадати, що це повноваження та компетенція райдержадміністрації та районної ради. Але мене, як голову Перечинської ОТГ, також включено в робочу групу, котра повинна вивчити всі можливості і перспективи нашої лікарні та надати пропозиції. Однозначно, що мені не байдуже якою в нас буде медицина, тому буду вас інформувати щодо роботи робочої групи та відстоювати інтереси нашої громади. Перше засідання цієї групи відбудеться 28 січня 2020 року в залі засідань Перечинської районної ради, початок о 13:30 годині”.

Варто додати, що така ситуація не лише в Перечині, але і в інших райцентрах області та України. Тому аби вирішити питання, активність повинні проявити не лише поодинокі краяни, але більшість закарпатців. Більше унікальних новин про Ужгород та область читай тільки у газеті «Закарпатські оголошення». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс 23375. zakarpatpost.net