Їй було нелегко в новому колективі. Там здебільшого працюють дружини заможних чоловіків

Мені 38 років. З чоловіком розлучилася одразу після народження дитини. Дитячі плачі, обов’язок заробляти на нас із дитиною, відповідальність – все це виявилося для нього великим тягарем. І він пішов від нас. Зараз живе з жінкою, яка ні дня не працювала і цілими днями пиячить, пише газета «ЯСНО».

  • Золотце, читай газету «ЯСНО»!

Довелося самій виховувати доньку. Навіть не знаю зараз, як нам вдалося  тоді вижити. Я працювала медсестрою. А після обіду пасла кіз, щоб була зайва копійка за молоко. А коли не випадало часу, то мусила сама нести їм траву. А добре пасовище – десь за кілометр від нашої хати. Але моя Таня росла розумною, і бодай це мене тішило. Вона була єдиним світлом у моєму житті.

Інформатику вивчала в університеті. На заздрість всім вступила туди без блату та грошей. І вчилася відмінно. Завжди мала стипендію. Ще я їй трохи допомагала. І так вона закінчила університет.

Але, коли повернулася додому, треба було влаштовуватися на роботу. Був вибір:  кілька годин у рідному місті, або ставка в далекому селі, куди й автобуси погано ходять. Я вирішила, що вночі та зимою їй буде важко діставатися на роботу. Таня залишилася працювати в школі в нашому місті.

Нелегко їй було в новому колективі. Там здебільшого працюють дружини заможних чоловіків або тих, які займають великі посади. Тому Таню тут не цінують за її знання. А дивляться, що вона не надто дорого вдягається. За її спиною влаштовують різні інтриги. Зривають уроки. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». Купи газету у кіоску або передплати на своїй поштіІндекс 76076 zakarpatpost.net