Пес щонеділі ходить до церкви, де чекає загиблого господаря

У Тернополі місцеві жителі розповіли про нелегку долю пса Барсика, який раніше проживав разом з літніми господарями. Про долю і вірність домашнього вихованця пише видання UaNews.org.ua.

Обкладинка свіжого номера газети ПОРАДИ

«Чому мене не пускають додому до мого дідуся?» – саме таке питання стоїть в очах у Барсика, за словами очевидців. Пес має характерне пісочне забарвлення і через рік навчився шукати їжу біля смітників, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • Читай свіжесенькі ПОРАДИ

Проходячи повз, люди шкодують бідолаху і періодично його підгодовують, не можуть забути, як він колись гордо гуляв вулицями міста з літнім господарем. Зараз же пес на самоті ходить звичними стежками, а в неділю приходить в Тернопільський собор, де раніше чекав свого господаря зі служби.

Місцеві жителі розповіли, що господар приніс пса ще зовсім маленьким цуценям, від чого дружина його була не в захваті. Проте з часом вона полюбила нового домашнього улюбленця і доглядала його, як малу дитину, оскільки своїх дітей з чоловіком вони не мали. Барсик виріс вихованим та слухняним псом, не шастав просто так по вулицях. Повний текст читай у газеті ПОРАДИ. Купи газету ПОРАДИ у кіоску або передплати на своїй пошті! Індекс 91145