Унікальна дівчинка не відчуває голоду, болю і втоми

Англійка Олівія Фарнсворт виглядає як звичайна дитина. Якщо не знати про її особливості, які збили з пантелику вчених і медиків. Все почалося з того, що дівчинка потрапила в аварію – пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я».

  • «ПОРАДИ ЗДОРОВ’Я» корисна та цікава газета для всієї сім’ї

У 2016 році 7-річна Олівія разом зі своєю матір’ю Нікі і чотирма братами і сестрами вийшла на прогулянку. Раптово вона вибігла на проїжджу частину, де її вдарила вантажівка. Автомобіль протягнув тіло дівчинки більше 120 метрів.

Вражена мати і діти кричали від жаху. Однак Олівія незворушно встала, підійшла до них і запитала: «Що трапилося?».

Медичний огляд показав, що найсерйознішою травмою дівчинки були садна на руках і стегні. Ймовірно, свою роль зіграв і той факт, що дівчинка не стиснулася в момент удару, оскільки абсолютно не відчувала страху.

Після повного обстеження Олівії з’ясувалося, що в ДНК Олівії є аномалія – відсутня шоста хромосома. Відсутність шостий хромосоми тягне за собою безліч різних станів, але з таким «букетом» лікарі зіткнулися вперше. Повний текст читай у газеті «Поради здоров’я». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті! Передплатний індекс 89266. ЗакарпатПост