Закарпатця, що пішов на яфини і зник, шукали дві доби. Знайшли мертвим

Понад дві доби шукали жителя Міжгір’я, який пішов збирати яфини. Про це сьогодні, 11 серпня, розповіла речниця ДСНС на Закарпатті Наталія Батир.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

За її словами, 9 серпня до рятувальників звернулися поліцейські допомогти з пошуками в гірській місцевості. 55-річний чоловік пішов по ягоди ще наприкінці минулого місяця і попередив, що йде на кілька днів. Однак згодом перестав виходити на зв’язок. До пошуків залучали рятувальників із Нижніх Воріт і Пилипця.

“За словами його рідних, він виходив неодноразово в цю місцевість. Тобто він її знає. 4-го серпня його бачили місцеві мешканці в Пилипці. Вони повідомили про це поліцейських. Після цього, як було здійснено пошуково-рятувальні роботи, сьогодні, 11 серпня, о 13:30 було знайдено тіло чоловіка, на жаль, без ознак життя”, — повідомила Наталія Батир.

Що стало причиною смерті, з’ясують правоохоронці. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост