Чому у закарпатки були лише короткочасні романи і завжди розбите серце

Як думаєте, де зараз знайомляться закарпатці? На вулиці, в супермаркеті, в Інтернеті? Виявляється, багато хто обирає найбільш романтичний спосіб – газету.

Газета «Закарпатські оголошення».
Рекламуйся у газеті: 050 222 50 50

«Клуб знайомств» газети «Закарпатські оголошення» за 20 років поєднав долі вже тисяч людей продовжує єднати закохані серця наших земляків.

26-річна Настя завжди мріяла про велику дружню родину, сина і доньку та надійного чоловіка. Але не таланило їй на хлопців. У кого не закохувалась – не відповідав взаємністю і навіть не виявляв інтересу, а хто залицявся до неї, як на зло, не подобався дівчині. Анастасія мала хорошу роботу, добре заробляла, сама була привабливою, високою, стрункою, з довгим чорним волоссям і блакитними очима, тож подруги дивувались, як вона досі одна. Фактично у дівчини були лише короткочасні романи і завжди робите серце.

Якось за вечерею, мати побачила, що донька дуже сумна і вирішила з нею поговорити. Настя розповіла, що  всі її подруги давно повиходили заміж, мають діточок. лише вона одна, як стеблинка в полі, сказала, що її душа крається від самотності і мати дала доньці одну дуже хорошу пораду.

«Слухай, доню, ти  же весь час після роботи сидиш вдома. Як гадаєш, щастя тобі просто на голову звалиться? У тебе ж немає шансів познайомитися з хорошим хлопцем! Де ти його зустрінеш? У своїй кімнаті? Дивись, твоя тітка Світлана до 42 років не могла вийти заміж, так би й до нині сиділа у старих дівах, але вона дала оголошення у «Клуб знайомств» і через газету «Закарпатські оголошення» знайшла собі Женю. Вона з ним, дивись, яка щаслива! Хороший чоловік, порядний, майстер на всі руки! Я розумію, що в Інтернеті все несерйозно. Там хороші шанси знайти партнера на одну ніч… але ж через газету більш надійно, так можеш знайти супутника на все життя! Соромишся. я піду з тобою! побачиш, твоє життя налагодиться! Ти заслуговуєш на щастя!»

І справді у серці дівчини загорілася іскорка, а в її очах заблищав вогник надії.

Продовження цієї дивовижної історії читай завтра на ЗакарпатПост