Оголений чоловік сидів на лавиці і курив. На його шиї висіли кишки квартиранта, а в руках він тримав голову батька

Страшне вбивство, що сталося днями в Одесі, сколихнуло всю Україну.

Моторошні кадри затримання злочинця облетіли світові новинні канали, пише газета ЯСНО.

Чоловік вийшов з будинку роздягненим, весь у крові. У руці він тримав людську голову, а на його шиї висіли кишки. Сусіди, що побачили чоловіка, не на жарт перелякалися і викликали поліцію. А молодик тим часом сів на  лавицю і закурив. Просто не вкладається в голову! Там його і знайшли правоохоронці.

Очевидців охопив страшний жах, коли вони натрапили на замотаного в кишки Дмитра Пономаренка, якого й так раніше боялися як самого чорта. Чоловік, як м’ясник, був весь закривавлений.

За словами людей, вийшовши з будинку, він був явно розлюченим. Він почав головою батька, яку ніс у руках, товкти машини, що стояли у дворі.

Як повідомили в поліції, Пономаренко одразу ж їм заявив, що він бог, якому не поклоняються. Коли поліцейські увійшли в будинок, виявили в квартирі два чоловічих тіла. Першими помітили обезголовлений труп 53-річного Ігоря Пономаренка, що лежав на ліжку.

Другою жертвою став 32-річний уродженець Олександр Деменко Балтського району – квартирант, який жив разом з родиною фігуранта. Затриманий вбив його на кухні, завдавши численні ножові поранення шиї, руки, спини і черевної порожнини. Він розпотрошив труп і витяг з нього кишки.

На питання, чому він вбив своїх жертв, Пономаренко запевнив: «Тому що повинен був!» Правоохоронці порушили кримінальну справу за подвійне вбивство проти Пономаренка, якого помістили під варту. Якщо його визнають винним, йому загрожує до 15 років в›язниці. З місця злочину вилучили різні речі, які можуть служити речовими доказами, серед них 11 ножів. Пізніше стало відомо, що Пономаренко розповів, що він проводив таємний обряд.

«Установлено, що жахлива подія сталася в орендованому помешканні на проспекті Небесної сотні, де всі троє проживали. Зловмисник відтяв ножем своєму 53-річному батькові голову й розрізав черевну порожнину, а 32-річному знайомому завдав чисельних ножових поранень у шию і тулуб. За словами підозрюваного, він позбавив життя чоловіків під час так званого ритуального обряду», – повідомили  у відділі комунікацій Одеського нацполіції.

Також згодом з’ясувалося, що Дмитро зі своїм товаришем винаймали квартиру, але сусіди кажуть, що вона майже завжди була зачинена. Лише в святкові дні звідти чули гучні розмови та музику. Із помешкання зробили таке собі наркокубло. Так було й напередодні, коли до квартирантів завітав батько Дмитра. Дмитро працював у елітних готелях. Однак усюди його звільняли за наркотичну залежність та психічні розлади. Зараз чоловік каже, що кається у скоєному. Виявляється, він одружений і має дитину.

ЗакарпатПост