Що роблять наші земляки найчастіше у соцмережах

Чомусь тієї розрекламованої свободи у Інтернеті не було, немає і не буде найближчим часом. Та чомусь чималий відсоток наших земляків так підсіли на соцмережі, що проводять там більшість свого часу… протягом якого могли б чи то відпочивати, чи б то заробляти гроші. І мова йде не про дітей чи підлітків, а про дорослий сегмент населення, пише газета ЯСНО.

• Серденько, купи свіжий номер газети ЯСНО •

А що ж ці люди там роблять? Як правило, зливають на інших злість. Лише подивіться, скільки у соцмережах позитивних і скільки негативних коментарів? Особисті роздуми, новині публікації навіть абсолютно політично нейтральних сайтів просто кишать жорстокими висловлюваннями. Так, дехто дійсно заслуговує на свою адресу порцію ненормативної лексики, але ж не всі! Атакують наші земляки навіть священників, навіть їх намагаються навчити розуму, нав’язати власну думку та облаяти у нелаконічній формі.

Схвальні відгуки заслуговують хіба що особисті фото, а також світлини з котиками чи песиками. І те… не всі. Знаходяться навіть такі люди, яким заважають невинні тварини навіть у Інтернеті!

Тож і не дивно, що коли не можна було потрапити на звичну для себе платформу, не було на кого й злити свій поганий настрій. Отже, люди почали скаржитись, що не можуть здійснити вхід у соцмережі. Спеціаліст, який відстежує відключення, сказав, що це найбільший збій, який він коли -небудь бачив, з 10,6 мільйонами повідомлень про проблеми у всьому світі.

І ніхто не може ні спростувати, ні підтвердити той факт, що за час вимушеної паузи ніхто не вкрав особисті дані користувачів, тобто будь-кого із нас. Тим більше, що такі випадки вже були. А це можуть бути й доступи до банківських карток, і до паспортів, і до інших важливих документів.

Інтернет просто кишить шахраями, які придумують усе нові й нові способи виманювання коштів від людей, крадіжок та ошукування інших. І жертв у таких недоброзичливців не одна-дві, а  тисячі…  Повний текст – у газеті ЯСНО • Найцікавіші новини читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекс 76076 • ЯСНО – газета №1 для життя! • ЗакарпатПост