Закарпатець «попався» на кордоні з елітним «німцем» через підроблені документи

Білий джипвиявився зовсім не пухнастим…

Закарпатець«попався» на кордоні з елітним «німцем» через підроблені документи.

Порушення митного законодавствазадокументували інспектори управління боротьби з контрабандою та порушеннямимитних правил Закарпатської митниці на митному посту «Лужанка» у суботу, 5лютого.

При перетині українсько-угорського кордону28-річний житель Тячівщини переміщував на митну територію України позашляховик «BMW X6» у режимітимчасового ввезення до 1 року. Як з’ясувалося у ходіперевірки, під час проходження митного контролю подав паспорт громадянинаУкраїни з підробленими підписами, штампами Посольства України в ЧеськійРеспубліці про прийняття на консульський облік на постійне проживання. Це офіційнопідтвердили у дипломатичному відомстві.

Тож, за надання митному органу підробленідокументи відносно закарпатця складено протокол за ч.1 статті 483 Митногокодексу України. Санкції передбачають накладення штрафу в розмірі 100% вартостіпредметів правопорушення, в даному випадку – автомобіля з його конфіскацією. 

Джип 2016 року виробництва, вартістю понад1,1 млн гривень вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить долюелітного «німця».

Пресслужба Закарпатської митниці

ЗакарпатПост