росія обговорює можливий штурм Києва, – ЗМІ

Стало відомо, що вище керівництво Росії знову почало думати про наступ на столицю України

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Як повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” із посиланям на “Главком“, це розповідає російське видання “Медуза” із посиланням на два джерела, близькі до Кремля, і одне безпосередньо в адміністрації президента РФ.

Кремль наприкінці травня 2022 року вважає захоплення російськими військами всієї території Донецької та Луганської областей “мінімальною програмою” для “оголошення перемоги”. Але при цьому, знову обговорюється можливий штурм Києва.

“Програмою-максимум”, як і раніше, називається взяття під контроль Києва. За словами співрозмовників видання у Кремлі, вище керівництво Росії не відмовилося від цієї мети.

Одне з джерел заявляє:

Ми все одно їх доколупаємо. Швидше за все, до осені вже все закінчиться.

Однак не варто жахатися, бо це може бути тільки залякування, щоб населення столиці та України впало у паніку.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост