У Нижніх Воротах патрульні затримали водія під дією наркотиків

Патрульні виявили нетверезого водія та пасажира, який мав із собою речовини, схожі на наркотичні

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Подія трапилася вчора, на дорожній станції “Нижні Ворота”. Близько 13-ї години інспектори зупинили автомобіль ВАЗ за порушення ПДР.Спілкуючись із керманичем, охоронці порядку помітили у нього ознаки наркотичного сп‘яніння, але від огляду на стан сп‘яніння чоловік відмовився.Окрім того, у салоні автомобіля перебував пасажир. Під час спілкування із поліцейськими обоє чоловіків поводилися підозріло та намагалися щось приховати, тому інспектори провели поверхневий огляд авто.Згодом охоронці порядку виявили у бардачку автівки згорток, в якому містилась речовина, зовні схожа на наркотичну. Пасажир зізнався, що це його.На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.На водія охоронці порядку склали адміністративні матеріали за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) та ч. 1 ст. 130 (Керування у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.Пам‘ятайте, що за зберігання наркотичних речовин передбачена кримінальна відповідальність, – повідомляє патрульна поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост