Чому на Закарпатті чиновники концентруються лише на ІТ сфері? А як бути людям інших спеціальностей?

Сайт ЗакарпатПост продовжує серію пулікацій про слабку підтримку з боку чиновників місцевого населення та бізнесу під час війни.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

На Закарпатті сфері ІТ приділяється ключове значення, а інші галузі нехтуються. Не можуть же всі бути програмістами, веб-дизайнерами та розробниками програмного забезпечення. Ця сфера скоро буде така перенасичена, як свого часу юридична. І як би там не хвалилися чиновники, що сфера провідна, вона дає до бюджету всього 4% ВВП. При цьому близько 70% людей у нас взагалі без роботи. До того ж, у світі на перспективу планується скорочення працівників цієї сфери, оскільки галузь перенасичена. Крім того, соцмережі активно втрачають користувачів і стають усе менш популярними. Про це свідчать самі ж їхні звіти. Частково причиною стають невиправдане блокування, безпідставне видалення сторінок та дописів з боку адміністрації цих соцмереж. Тож у перспективі користувачів стане ще менше.

ЗакарпатПост