101 бригада ТрО Закарпаття відзначила День народження

30 січня 2018 року у Закарпатській області створено 101-шу окрему територіальну бригаду Територіальної оборони. Унікальна. Унікальності бригаді додає її «родзинка» – мультінаціональність та культурність. З першими хвилями війни та мобілізації ряди бойових підрозділів почали заповнювати жителі області, серед яких багато етнічних угорців, румунів, словаків та й закарпатський діалект для людини, яка не звикла до нього, може здатися іноземною мовою. Закарпаття, взагалі, багатонаціональний край і місце де перетинаються багато європейських культур.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пиши у вайбер: 050 222 50 50


Історію101-шої, як і багатьох інших бригад ТрО в ЗСУ, умовно можна поділити на два етапи – до війни з російсько-окупаційними військами та під час неї.
Загартована і справжня з Бойовим прапором!
Сьогодні ми високо його тримаємо і святкуємо п’яту річницю створення, приймаємо привітання від керівництва ЗСУ та командування, а також вшановуємо пам’ять побратимів, які назавжди залишаться в складі нашої Бригади.
Слава Героям! Тримаємо стрій!
Слава Україні!, – повідомила у соцмережі 101 бригада ТрО Закарпаття.

ЗакарпатПост