Віктора Микиту обрали головою Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад

Таке рішення сьогодні під час засідання одноголосно прийняли члени Палати регіонів Конгресу – керівники ОВА та обласних рад з усієї країни.

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

«Це велика честь і відповідальність. В умовах повномасштабної війни регіони показали, що здатні
виконувати завдання загальнодержавного значення, самостійно генеруючи проєкти та ідеї для розвитку територій, консолідуючи й концентруючи зусилля громад і місцевої влади для спільної перемоги над окупантами. Дякую Президентові України і членам Конгресу місцевих та регіональних влад за довіру. Разом працюємо – разом переможемо! Слава Україні! Героям слава!» – підкреслив Віктор Микита – голова Закарпатської ОДА.

📌 Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України – це консультативно-дорадчий орган. Одним із основних завдань Конгресу є представництво інтересів органів місцевих та регіональних влад, зміцнення і захист інтересів органів місцевих та регіональних влад, повідомляє Закарпатська ОВА.

ЗакарпатПост