Гороскоп на тиждень з 6 по 12 березня

У другий тиждень березня на нас чекає «Червива» Повня, Сатурн перейде зі знаку Водолій у Риби, Венера з Марсом вступлять у сприятливу взаємодію.

передплатіть газету ПОРАДИ на своїй пошті 😍 індекс 91145 😍 замовляйте рекламу в газету 067 666 90 90

Тиждень попереду дуже цікавий, стверджують астрологи, які скаладають прогнози для Інформатора. Розташування світил наступного тижня дуже сильно зміниться, і це на краще. Незабаром справжня весна та нові надії. Буде багато позитивних емоцій, добрі новини. А ось гроші зараз варто заощаджувати.

Найголовніша астрологічна подія: Сатурн входить у знак Риб. Це станеться 7 березня вдень. До цього Сатурн був у Водолії, і для нього це була сильна позиція. Тепер, виходить, вплив Сатурна послабшає.

Перехід Сатурна з Водолія до Риб для більшості з нас пройде непомітно. А що ми помітимо?

По-перше, наступного тижня буде Повня – у вівторок. Недалеко від Місяця яскраво сяятиме зірка Регул, найяскравіша зірка у сузір’ї Лева. Незважаючи на те, що цю Повню у Європі та Америці називають «червивою», вона буде доброю. У людини виникне потреба навести лад у своєму житті. З кимось ми помиримося, мабуть вирішимо складні питання у своєму житті – з майном, кредитами, давно відкладеними справами.

Рекомендація астрологів – старі питання на цьому тижні закрити. Нових справ поки не розпочинати. Некрасиву назву «червивої» березневій Повні дали, бо вже зовсім скоро – справжня весна, прокидаються дощові черв’яки.

Тепер про те, що чекає наступного тижня кожен із 12 знаків Зодіаку. Ось що їм обіцяють зірки.

Овен (21 березня – 19 квітня) – раніше за інших відчуєте весну

Майже весь тиждень, за винятком перших двох днів, у вас буде позитивний настрій, багато енергії. Тому у справах можете досягти значних результатів. Але увага ваша зараз зосереджена на іншому. Ви у полоні романтичних ілюзій, закохані чи знаходитесь у пошуку любовних пригод. Мабуть, весна так впливає. Думки про все це можуть повністю заволодіти вами. Їхній зворотний бік – страхи, сумніви, непереборні бажання. При такому розкладі легко взагалі забути про роботу, де, втім, справи йдуть своєю чергою, без особливих проблем. Кохання – то є чудово. Головне, не зводьте себе, не перенапружуйте нервову систему, інакше тиждень затьмариться розладами зі здоров’ям, погіршенням самопочуття.

Найкращі дні: 8, 9 березня.

Телець (21 квітня – 20 травня) – не забувайте про роботу

Ризикуєте тимчасово втратити інтерес до справ. Просто, навколо стільки приємних подій, яким хочеться приділити увагу, що думати про нудну рутину зовсім не хочеться. У вас будуть хвилюючі побачення. А ще дружні посиденьки, прогулянки. Ви можете задумати колективний розважальний захід та станете його головним організатором. І це надзвичайно підбадьорить. Робота загрожує нагадати про себе в середині тижня суперечками з начальством, критикою на вашу адресу та іншими неприємними емоційними переживаннями. Також у вас наступного тижня може бути занепокоєння через гроші. Ви з усім цим без особливих зусиль впораєтеся, якщо не зациклюватиметеся на речах, які до роботи не мають жодного відношення. Наприклад, на розвагах. І що найнебезпечніше: якась симпатична особа протилежної статі, мабуть, не схильна відповідати вам взаємністю. Цей неприємний факт можна не помітити і пройти повз. Саме так і радять вчинити астрологи.

Найкращі дні: 6,7 березня.

Близнюки (21 травня – 20 червня) – на вас чекає успіх у коханні

У вас астрологи вбачають романтичний настрій. Дуже можливо, що міцна дружба переростає в кохання, і наступного тижня цей процес захопить вас цілком. Втім, у вас все гаразд: багато роботи, але ви швидко справляєтеся. Помітно зросла інтелектуальна активність. Ви будете часто замислюватися про кар’єру, власні перспективи, але поки що це ймовірно тільки плани. Щодо особистих почуттів, то тут напевно чекає удача. Можливо навіть, дуже велика удача.

Найкращі дні: 9, 10 березня.

Рак (21 червня – 22 липня) – вам заважають емоції

Ви вирішуватимете складні професійні питання, займатиметеся кар’єрою. Перед вами відкриваються нові можливості, цікаві перспективи. І ви прекрасно розумієте, що треба зібратися, напружитися, щоб досягти успіху при такому сприятливому збігу обставин. Причому є всі підстави вважати, що все вийде – ваша інтелектуальна активність зараз на піку.

На наступному тижні буде багато різних подій – поїздки, знайомства. Відкриєте для себе щось нове – це насамперед стосується знань. Але може бути навіть щось більше. Наприклад, нова робота.

Що вам заважає, то це емоції. Іноді на вас накатуватимуть якісь переживання. Наприклад, ви можете в чомусь безпідставно підозрювати близьких або сумніватися в собі. Подібний наплив думок, що буде особливо відчутний у першій половині тижня, заважатиме розмірковувати про справи. На щастя, напливи будуть тимчасовими.

У вас мабуть не все гаразд у особистому житті – є якась невизначеність, недомовленість. Все начебто непогано – але неідеально. Цей непорядок має зійти нанівець до кінця тижня.

Найкращі дні: 11, 12 березня.

Лев (23 липня – 22 серпня) – перешкоди краще перечекати, а не долати

Будете нервувати. Можете часто дратуватися через дрібниці. Вам здається, що вас ігнорують, не зауважують, засувають на другий план. Це особливо стосується ділових питань. Краще такі проблеми просто відпустити. Свого часу все вирішиться. Але не зараз. Пробиваючи стіну чолом, ви тільки наживете нові проблеми. Натомість у сімейному житті, любовних справах намічається щось добре. Будуть приємні моменти, які ви просто не помітите, якщо продовжите потурати своїм амбіціям. Друга половина тижня значно краща за першу. Грошей у вас поки що може бути навіть більше звичайного, але саме зараз рекомендуємо економити. Краще відмовляти собі в покупках, у яких немає великої потреби. Гроші варто відкладати, наприкінці місяця вони стануть вам у нагоді.

Найкращі дні: 8, 9 березня.

Діва (23 серпня – 22 вересня) – не вистачає гармонії у коханні

У центрі уваги будуть сімейні справи, допомога близьким. Можуть бути приємні новини щодо членів вашої родини або дуже близьких друзів. Ви схильні до альтруїстичних вчинків, Дівам таке зазвичай не властиве: вони чужого не бажають, але й свого нікому не віддадуть. Всі ваші шляхетні пориви – на краще. Вам незабаром відплатять тією ж самою монетою. Але є й мінуси: у справах серцевих бракує гармонії. Ви можете переживати через нерозділені почуття. Або ж вас періодично охоплюватимуть ревнощі. Причому на цих переживаннях легко зациклитись. А цього робити не слід. Проблеми, які здаються нерозв’язними, краще просто відкласти до найкращих часів. Ці часи настануть після 17 березня.

Найкращі дні: 6, 7 березня.

Терези (23 вересня – 22 жовтня) – все, що може зачекати, нехай чекає

Нині не час для трудових подвигів. Вам не вистачає енергії для цього. Ви часто відволікаєтеся, також у вас може трохи пошалювати здоров’я, що цілком природно в перші весняні тижні, коли і у багатьох інших знаків помітно знижено імунні ресурси організму. Тому краще наступного тижня важливих справ не планувати. Все, що може зачекати – нехай чекає. Тим більше, у вас є чим зайнятися і без кар’єри. В особистому житті відбувається щось приємне, радісне. Це може бути романтичне знайомство. Або помітно потеплішають стосунки з партнером по шлюбу. У сім’ї, житті ваших родичів відбудуться якісь яскраві, приємні події, до яких ви матимете найпряміше відношення. З грошима у вас теж наступного тижня все буде гаразд. Взагалі переживати зараз немає жодних причин.

Найкращі дні: 9, 10 березня.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада) – друзі готові прийти на допомогу

Вам бракує душевної гармонії. Вас можуть мучити якісь сильні почуття, не завжди позитивні: страх, ревнощі. Або ж ви просто переживаєте через гроші і те, що вам не вистачає ресурсів і часу, щоб дбати про людей, які від вас залежать. І, нарешті, ви можете відчувати, що ваші суперники чи конкуренти зараз особливо успішні. Треба їм якось протидіяти, наздоганяти. А у вас на це немає ані сил, ані бажання.

Це помітно буде й у любовних справах. Тут головне не сумувати. У вас є друзі, і вони готові допомогти. Важливо лише попросити, не соромлячись. Спробуйте порадитись зі старим другом про те, що вас хвилює. Це може стосуватись як ділових питань, так і любовних чи навіть сімейних справ. Рішення буде знайдено. Ну, і незабаром у вашому житті почнеться біла смуга. Щоправда, ще не цього тижня.

Найкращі дні: 11, 12 березня.

Стрілець (22 листопада – 22 грудня) – вам щастить, але будьте розважливі

Ви зараз занадто активні, навіть азартні, готові до ризику. До того ж у вас купа енергії, тому наступного тижня ви гарантовано знайдете пригоду собі на голову. Причому навіть пустившись у всі тяжкі, можете розраховувати, що вам все зійде з рук.

Проте радимо виявляти розважливість. Вічно везти не може. Вам слід більше часу приділяти сім’ї та дому. Там зараз не все гармонійно – могло виникнути певне непорозуміння. Замість того, щоб вирішувати сімейні проблеми, ви намагаєтеся втекти від них. Тоді як краще до цих проблем підійти по-дорослому, розважливо.

Щодо бізнесу, кар’єри, фінансів, то ваша ризикована і агресивна манера вести справи тут принесе успіх. Щоправда, у вас можуть бути конфлікти з колегами, партнерами та навіть начальством. Але високим є шанс того, що в цих конфліктах ви отримаєте перемогу.

Найкращі дні: 8, 9 березня.

Козеріг (23 грудня – 20 січня) – стежте за здоров’ям

Тиждень може бути пов’язаний із значними змінами. Після тривалого періоду невизначеності та сумнівів, ви раптом відчуєте під ногами твердий ґрунт. Наступного тижня ви спішно завершуватимете свої справи і перекроюватимете плани на майбутнє. Здається, перед вами відкрилася цікава нагода, хороша перспектива. А разом із нею ви відчуваєте приплив енергії, свіжі сили.

Щось поки заважає дихати на повні груди. Це можуть бути сімейні непорозуміння, проблеми із батьками. Або як варіант проблеми зі здоров’ям. На початку березня рекомендуємо Козерогам звертати на своє самопочуття найпильнішу увагу. Зростає ризик інфекцій, високих температур. Легені та бронхи – найвразливіше місце. Радимо не переохолоджуватися та обмежити – особливо у другій половині тижня – фізичні навантаження. Вони вам зараз не на користь.

Найкращі дні: 6,7 березня.

Водолій (21 січня – 19 лютого) – доведеться в чомусь собі відмовити

Зараз у вас на першому місці буде фінансова тема. Є сильні бажання, а грошей на їхнє здійснення не вистачає. Тому з голови не виходитимуть заробітки, халтурки, пошук замовлень. І тут можуть виникнути проблеми. Там, де вам нещодавно вдавалося непогано заробити, тепер порожньо. Вам доведеться собі чимось відмовити, а ви до такого не звикли. Втім, дірки у фінансовій сфері ви легко зможете компенсувати приємними речами іншого роду. Навколо вас безліч приємних людей. Вам щастить у коханні. У сімейному житті у вас панує гармонія. Тож усі обмеження у вашому житті – короткочасні. Тим більше, у вас, ймовірно, є чіткий план – і ви йдете правильним шляхом.

Найкращі дні: 9, 10 березня.

Риби (20 лютого – 20 березня) – думки крутяться навколо грошей

У чомусь ви останнім часом сумнівалися, не могли ухвалити важливе рішення. Або ж не в змозі були скласти плани на майбутнє. Усьому цьому наступного тижня настане кінець. Ви побачите перед собою конкретні цілі і точно знатимете, що робити далі. Ваші думки крутяться навколо справ, що стосуються бізнесу, купівлі дорогих речей, заробітків. У цій сфері все вирує, намічаються явні успіхи. Також найближчим часом на вас очікує важливе знайомство з людиною, яка значно старша за вас. У майбутньому це знайомство виявиться дуже корисним.

У сім’ї не все гаразд, видно якісь проблеми. Але ситуація швидко починає покращуватися, тож і сюди скоро повернуться спокій та гармонія.

Найкращі дні: 6, 12 березня.

Закарпатпост