Хто на Заході веде полювання на путіна

Німецька газета Bild розповіла, хто конкретно збирає докази військових злочинів кремлівського тирана.

відправляй на вайбер 050 222 50 50

Карім Хан
🇺🇳 Головний прокурор Міжнародного кримінального суду (МКС) має багатий досвід розслідування військових злочинів ІДІЛ. Після вторгнення Росії в Україну Карім Хан виступає за відновлення інституту міжнародних трибуналів.

Річард Мур
🇬🇧 Глава головної британської спецслужби – розвідки MI6. Його відомство ретельно збирає та документує всі свідоцтва про злочини Росії з 24 лютого. Про поінформованість MI6 красномовно говорять її щоденні зведення про становище на фронті.

Хольгер Мюнх
🇩🇪 Директор Федерального кримінального відомства ФРН. Його контора налагодила співпрацю з колегами з інших країн НАТО. У сфері інтересів розслідування та аналіз фінансових схем кремля, прослуховування телефонних переговорів військових та політиків.

Еерік-Нійлес Крос
🇪🇪 Екс-глава естонського Бюро координації безпеки один з головних фахівців з Росії. Він зараз активно консультує спецслужби Заходу з найгарячіших питань.

Джордж і Амаль Клуні
🇺🇸 Засновники правозахисного Фонду The Clooney Foundation for Justice. Зірка Голлівуду разом із дружиною найняли команду професіоналів, яка веде збір доказів про військові злочини путіна в режимі non-stop. Уся інформація передається офіційним органам правосуддя.

Без сумніву, мільйони українців дуже вдячні цим людям та всім, хто допомагає нам вистояти та залучити військових злочинців до відповіді.

ЗакарпатПост