Мудрик не проявляє себе вже у декількох матч АПЛ

Стало відомо, що Михайла Мудрика визнано найгіршим гравцем матчу АПЛ «Челсі» – «Астон Вілла» (0:2). 

Так, вінгер лондонців отримав від Sky Sports найнижчу оцінку (4 із 10) серед гравців обох команд поряд із захисником «синіх» Марком Кукурельєю.

Наступний матч «Челсі» запланований на 18-те квітня. У рамках Ліги чемпіонів підопічні Лемпарда зустрінуться з «Реал Мадридом». Шанси команд експерти оцінюють практично порівну. Популярна БК Сапфірбет пропонує на перемогу «Челсі» коефіцієнт 2,64, у той час як успіх «Реалу» йде за 2,53. Робити ставки в цій конторі може тільки авторизований користувач. Тому слід дізнатись про те, як проходить в Сапфир Бет реєстрація з бонусом.

Слід додати, що після матчу з «Астон Віллою», півзахисник Мудрик вийшов на заміну на 78-й хвилині матчу із «Ліверпулем». Цей матч відбувся через три дні після гри з «Астон Віллою». Крім цього, матч з «ліверпульцями» був перший після звільнення головного тренера Грема Поттера. Цей матч закінчився внічию (0:0). Результативних дій Мудрик не зробив.

Тож Мудрик, як і раніше, не провів жодного повного матчу за «Челсі». У восьми матчах, у яких півзахисник виходив на поле, він відзначився однією результативною передачею і жодного разу не забив.

Колишній футболіст «Челсі», Густаво Пойєт, порівняв Михайла Мудрика з Еденом Азаром періоду гри за «Челсі».

За словами Густаво, Мудрик – вибуховий, прямолінійний та дуже швидкий футболіст. Пойєт вважає, що українець із тих гравців, яким потрібно визначати результат матчів. 

Уругвайський експерт впевнений, що у майбутньому Мудрику належить робити те, що робив Азар у «Челсі». Адже Мудрик – гравець того ж типу та має потенціал. 

Також Пойєт вважає, що, якщо проаналізувати гравців, яких купив «Челсі», то план в англійського клубу безперечно є. Це гравці підписані на майбутнє, додав Густаво.