Яку роботу пропонують в Ужгороді у червні 

Ринок праці на Закарпатті, попри війну продовжує відновлюватися, хоч і досить повільно.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Як повідомили у газеті «Робота Гроші», кількість вакансій по області збільшується, але залишається у рази меншою, порівнюючи з довоєнним періодом.

Шукають влітку роботу на відкритих майданчиках продавці морозива та прохолодних напоїв, також газета зустріла в оголошеннях і бухгалтерів, які через закриття бізнесу залишилися без роботи. Шукають роботу і баристи, кухарі та будівельники. А ще, вчителі, доглядальниці, водії-експедитори, няні, прибиральниці, охоронці, садівники, машиністи.

Також вчителі пропонують послуги репетиторства з математики та англійської мови.

А от роботодавцям потрібні продавці в супермаркети, сторожі, бровісти, бармени, офіціанти, кухарі, касири, столяри, банщики, піцейоли, пекарі, покоївки, посудомийниці, електрики, менеджери з продажу.

Як наголошують у газеті «Робота Гроші», у попиті також зараз ювеліри, адміністратори у ресторани, плиточники та продавці-консультанти. Так, на роботу чекають швачок із середньою зарплатою від 9 тисяч, а керівників поштових відділень чекають майже по всій області із зарплатою від 7 тисяч гривень, а зарплату від 6 тисяч обіцяють листоношам.

В ресторанах чекають кухарів із зарплатою від 10 тисяч і вище, та офіціантів, у яких зарплата від 6 тисяч.

У травні, більш затребуваними були касири в супермаркети, спеціалісти без досвіду роботи, водії та кур’єри, фахівці сільського господарства та працівники сфери будівництва та нерухомості.

Вакансії про роботу, та оголошення про пошук роботи ви можете знайти щотижня в газеті «Робота Гроші».

Подати оголошення та рекламу про вакансії у газету «Робота Гроші» можна за телефоном 050 222 50 50 вайбер.

ЗакарпатПост