Використовував солдатів для будівництва власного будинку – на Закарпатті викрили військового комісара одного з районів

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону викрито та повідомлено про підозру начальнику відділу районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом перевищення влади і службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України).

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

За даними слідства, підозрюваний у службовий час використовував підлеглих для будівництва приватного будинку. Земельну ділянку під новобудовою він купив та оформив на родича, щоб уникнути відповідальності.

Викрили майора та його підлеглих під час здійснення будівельних робіт на об’єкті, повідомляє Офіс Генерального прокурора.

У ході санкціонованих обшуків виявлено службові документи, квитанції, талони на паливо, грошові кошти, наручні годинники, золотий злиток та інші речі, які мають доказове значення.

Також у начальника ТЦК знайдено символіку рф та СРСР – георгіївські стрічки, прапор і військовий головний убір країни-агресорки, футболку із логотипом «СССР», радянське посвідчення, партійний квиток члена забороненої партії, коробку із монетами рф.

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. Встановлюється причетність до вчинення злочину інших осіб.

Досудове розслідування – ТУ ДБР, розташоване у м. Львові,  оперативний супровід – УСР у Закарпатській області ДСР Нацполіції України.

ЗакарпатПост