Вбив, розчленував та спалив тіло дружини

На Київщині чоловік убив колишню дружину, відрізав потерпілій голову, кінцівки, а пітм спалював у грубі власного будинку. Прокурори Білоцерківської окружної прокуратури довели в суді вину чоловіка в умисному вбивстві колишньої дружини.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради 👉 повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Прокурори Білоцерківської окружної прокуратури довели в суді вину чоловіка в умисному вбивстві колишньої дружини (ч. 1 ст. 115 КК України).

Вироком суду його засуджено до 15 років позбавлення волі.

Встановлено, що у лютому 2021 року в селі Розкішна Білоцерківського району чоловік наніс колишній дружині множинні удари кулаками в голову, від чого остання втратила свідомість. Після цього він переніс її до гаража на території домоволодіння, де вони спільно проживали. Там засуджений відрізав потерпілій голову, кінцівки, а потім впродовж чотирьох днів спалював частини тіла у грубі будинку.

У цей період в помешканні разом з чоловіком проживало четверо спільних з вбитою дітей, яким чоловік говорив що мати поїхала в гості.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме у слідчому ізоляторі.

ЗакарпатПост