У лікарні помер батько 2-річного хлопчика, який загинув у ДТП біля Великої Копані

Внаслідок смертельної ДТП, спричиненої нетверезим водієм, молода жінка втратила спочатку 2-річного сина, а тепер і чоловіка.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

 «З великим сумом повідомляємо, що перестало битися серце Богдана Сакалоша. Він пішов до свого хлопчика, сина Марсельчика,  на небо.  Дуже співчуваємо усій родині. Вічна пам’ять Богданові. Молимося за упокій його душі.  Закликаємо до молитви за Мироську, яка втратила сина, а тепер і чоловіка. Аварія сталася ще 5 серпня в суботу на в’їзді у Велику Копаню», – повідомила Парафія Св.Миколая Велика Копаня.

Нагадаємо, що 5 серпня, у селі Велика Копаня водій автомобіля «Mercedes Benz» здійснив наїзд на двох пішоходів – 33-річну жінку з 8-річною дитиною, які рухалися по узбіччю дороги в попутному напрямку. Після цього водій допустив зіткнення з автомобілем марки «Volkswagen Golf», що знаходився праворуч на узбіччі. В останній автівці перебувала молода сім’я – 21-річний водій, його 20-річна дружина та їх 2-річний син. Внаслідок ДТП тоді загинули жінка-пішохід та маленький хлопчик в авто. Ще двоє людей опинилися в реанімації, одна – в травматології.

ЗакарпатПост