Волонтерка Марія Рущак увійшла до видання «ТОП 100. Впливові люди Закарпаття 2023»

Вийшов журнал «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100 – 2023».

Купуйте-ТОП-100-Впливові-люди-Закарпаття в кіосках преси та за телефоном 050 888 50 50

Командир 128-ї закарпатської бригади Дмитро Лисюк, професор з окопів Федір Шандор, письменник, який доправив до фронту більше сотні автівок Андрій Любка, перший закарпатський капелан Іван Ісайович, скрипалька, яка вимушено взяла в руки автомат Тімея Фабіан, лікарі, які на передовій та в тилу рятують життя, волонтери та благодійники – сьогодні стільки закарпатців працюють на Перемогу України, що не вистачить жодного журналу чи іншого друкованого видання.

Цьогоріч, у рейтингу впливових людей 2023 року, заступник Голови правління, керівниця зі справ міжнародної гуманітарної допомоги благодійного фонду «Серце до серця», волонтерка Марія Рущак.

Соціальні, молодіжні, медичні, волонтерські місії, гуманітарні проєкти, екоініціативи – здається, немає таких сторін життя, в яких не була б задіяна Марія Рущак. Жінка з такою енергією здатна звертати гори, і вона це доказує щодня!

Як представниця благодійного фонду «Серце до серця» Марія Рущак до війни збирала допомогу діткам з вадами здоров’я та медобладнання. Початок війни поставив перед волонтеркою та її однодумцями нові вимоги. За лічені дні формат роботи довелося змінити і на фундаменті доброчинної ініціативи постав потужний медико-логістичний та координаційний центр «Серце до серця», який об’єднав навколо себе однодумців по всій країні та міжнародних партнерів.

Результат цієї діяльності описувати довго, але коротко можна сказати так: за час війни тонни медикаментів та сотні одиниць медобладнання потрапили у різні куточки країни. Численні медсанбати отримали все необхідне для збереження життя військових. У центрі «Серце до серця» консультували та сортували медикаменти десятки лікарів. Із волонтерами співпрацювали медичні центри всієї області. І як серед усього цього Марії вдавалося знаходити час ще й на родину та виховання двох чудових синів – одному Богу відомо. Але ось такі ми, українські жінки!

Новий журнал вже можна придбати в кіосках преси, та замовити за телефоном: 050 888 50 50

Читайте, захоплюйтеся, а найголовніше – приєднуйтеся до тих, хто працює задля Перемоги України!

ЗакарпатПост