На Закарпатті обмежили рух автобусів по аварійному мосту до озера Синевир

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Закарпатській області.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

Як повідомила в.о. начальника Служби Наталя Турчак, йдеться про міст у Синевирській Поляні. Обмеження стосується транспортних засобів вагою понад 3,5 тонни.

“Із 17 серпня ми тимчасово обмежуємо рух аварійним мостом на автомобільній дорозі Т-07-24 в селі Синевирська Поляна. Експертна комісія з представників Служби відновлення, національної та патрульної поліції провела детальний огляд мосту і виявила ряд недоліків, через які технічний стан переправи оцінили як непрацездатний”, – сказала вона.

За її словами, через цей міст щодня проїжджали чимало туристичних автобусів у напрямку до озера Синевир. Тож було вирішено ввести обмеження. Відтепер проїзд дозволено лише транспортним засобам з вагою не більше 3,5 тонни і зі швидкістю 40 км/год.

Разом із тим для туристичних автобусів облаштовано місце розвороту і встановлено відповідні дорожні знаки.

Як повідомила Турчак, найближчим часом міст планують укріпити та відновити повноцінний проїзд. Водіїв просять із розумінням поставитися до обмежень та дотримуватися їх.

Проїзд легковим транспортом та піші прогулянки через міст залишаються відкритими.

ЗакарпатПост