У росії засекретили час та місце поховання загиблого в авіатрощі ватажка вагнерівців пригожина

Фонтанка із посиланням на джерело в адміністрації Санкт-Петербурга, РИА Новости із посиланням на коментар прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

рекламу, повідомлення, вакансії 👉 замовляйте в газету Закарпатські оголошення: 050 222 50 50, вайбер

«Усе засекретили. Нас у курс не ставлять. Задіяні на підписці (про нерозголошення – Фонтанка)», – повідомляє УП.

Як повідомляє видання, можливо, похорон відбуватиметься на Північному кладовищі у Санкт-Петербузі. Туди вже з’їжджаються вагнерівці. Водночас вагнерівці помічені також на Серафимському кладовищі.

У Кремлі у вівторок офіційно підтвердили, що президент рф володимир путін не планує відвідувати захід.

Передісторія:

Надвечір 23 серпня у Тверській області Росії розбився невеликий літак, Росавіація заявила, що серед пасажирів значиться ватажок ПВК “Вагнер” Євгеній Пригожин.

Росавіація опублікувала повний список пасажирів літака, що розбився у Тверській області надвечір 23 серпня, у ньому вказаний і ватажок ПВК “Вагнер” Євгеній Пригожин.

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) схиляються до думки, що російський диктатор володимир вутін помстився за приниження заколотом і віддав наказ знищити керівництво “ПВК Вагнера”.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не має жодного стосунку до загибелі в Росії ватажка найманців ПВК “Вагнер” Євгенія Пригожина.

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання, чи буде володимир путін на похороні Євгена Пригожина, послався на “насичений робочий графік” російського диктатора.

ЗакарпатПост