Сьогодні «Шахтар» зустрінеться в Ужгороді з «Минаєм»

«Шахтар» підходить до осіннього відрізку сезону в статусі лідера чемпіонату: у 5 зіграних матчах підопічні Патріка ван Леувена здобули 3 перемоги за 2 нічиїх і з 11 очками (різниця м’ячів: 10–6) очолюють таблицю Прем’єр-ліги.

комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50

У минулому турі «гірники» обіграли в гостях «Колос» (2:0), забивши двічі ще до перерви. У Ковалівці дебютний гол за клуб оформив Єгор Назарина, а Олексій Кащук відзначився у другому поєдинку поспіль.

Цей тиждень «оранжево-чорні» провели в тренувальному режимі на базі «Святошин», а напередодні дізналися своїх суперників на груповому етапі Ліги чемпіонів. Відзначимо, що найближчу гру через дискваліфікації пропускають захисник Георгій Гочолеішвілі та півзахисник Артем Бондаренко, йдеться на сайті клубу «Шахтар».

«Минай» на старті сезону йде поки що без перемог: у 5 турах набравши 2 очки (різниця м’ячів: 3–10), закарпатці посідають передостанню, 15-ту сходинку таблиці УПЛ. Команда Володимира Шарана розпочала чемпіонат з розгромних поразок від «Динамо» (1:4) та ЛНЗ (0:3), потім забрала очки в «Дніпра-1» (1:1), мінімально поступилася «Металісту» (0:1), а в останньому турі ледь не здолала «Зорю» (1:1), маючи відчутну ігрову перевагу та створивши значно більше гольових моментів, ніж суперник.

 «Шахтар» та «Минай» провели між собою 5 матчів в УПЛ: 4 рази перемагали «гірники» (5:1, 4:0, 4:1, 1:0), ще 1 поєдинок завершився внічию (1:1). Загальна різниця м’ячів: 15–3 на користь «оранжево-чорних».

3 травня 2023 року «Шахтар» та «Минай» зустрічалися на полі закарпатців. Долю матчу вирішив єдиний гол, забитий уже на 12-й хвилині – з передачі Мар’яна Шведа відзначився Лассіна Траоре. І до перерви, і в другому таймі обидві команди мали достатньо моментів, аби забити, та рахунок залишився незмінним. 1:0 – перемога «гірників».

2 вересня, Минай, «Минай», 13:00. Поєдинок «Минай» – «Шахтар» обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з Дмитром Бондаренком. Асистенти – Олександр Павлінов та Віталій Сухін.

ЗакарпатПост