Страшна ДТП на Хустщині: одна людина загинула, троє травмовані

21 вересня близько 14-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася у селі Драгово Хустського району.

повідомлення, рекламу, вакансії замовляйте в газетах Робота Гроші та Закарпатські оголошення 050 222 50 50, вайбер

На місце події виїхали слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області та співробітники слідчо-оперативної групи Хустського районного управління поліції. Правоохоронці встановили попередні обставини автопригоди.

Відомо, що 29-річний мешканець села Забрідь, керуючи автомобілем марки «ВАЗ-2109», в селі Драгово Хустського району по вулиці Центральній перевищив швидкість та втратив керування транспортним засобом. Внаслідок цього автомобіль кілька разів перекинувся.

У результаті автопригоди несумісні з життям травми отримав 45-річний пасажир авто. 29-річного водія та ще двох його попутників з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні.

Керманича освідчили — у його крові виявили 1,4 проміле алкоголю, що у 7 разів перевищує допустиму норму. Його затримали у процесуальному порядку. Наразі він перебуває під цілодобовою охороною у спецпалаті лікарні.

За даним фактом слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого. Найближчим часом, за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури, фігуранту повідомлять про підозру, повідомляє Поліція Закарпатської області.

За скоєне чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 10 років. У справі триває слідство.

ЗакарпатПост