В Ужгород прилетіли одночасно 15 лебедів

Ужгород, 5 жовтня 2023 року: В Ужгород одночасно прилетіли 15 лебедів. Уже декілька тижнів вони оселилися на Ужі, неподалік від пішохідного мосту. Серед них є троє лебедят, які вилупилися цього року і ще відрізняються кольором пір‘ячка від дорослих – вони сірі, хоча за розміром уже такі, як і дорослі, пише газета «Закарпатські оголошення».

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Лебеді прилетіли з півночі Європи, і зупинилися в Ужгороді, щоб відпочити і підкріпитися перед продовженням міграції. Лебеді є одними з найкрасивіших птахів в Україні. Також їх називають символом любові і вірності.

Приліт лебедів викликав велике захоплення у ужгородців і гостей міста. Люди збираються на березі Ужа, щоб поспостерігати за лебедями, та залюбки пофотографуватися із ними. Особливо в захваті від птахів – діти.

Чому лебеді прилетіли в Ужгород?

Існує кілька причин, чому лебеді могли прилетіти в Ужгород:

  • Клімат. Ужгород розташований в сприятливому кліматі, який є комфортним для лебедів.
  • Їжа. В Ужгороді є достатньо їжі для лебедів, таких як, водорості, трава та зерно.
  • Безпека. Ужгород є відносно безпечним містом для лебедів, де вони не піддаються полюванню або іншим загрозам.

Чи залишаться лебеді в Ужгороді?

Це залежить від різних факторів, таких як погода, наявність їжі та рівень безпеки. Якщо в Ужгороді буде сприятлива погода і достатньо їжі, то лебеді можуть залишитися на зимівлю.

Гарний знак

Приліт 15 лебедів в Ужгород є приємною подією для міста. Лебеді є красивими і благородними птахами, які завжди викликають захоплення.

Годування птахів

Ще нагадаємо ужгородцям та гостям міста що годувати диких птахів хлібом та хлібобулочними виробами – шкідливо для них. Хоча птахи залюбки ласують ним, але це шкодить їхньому здоров‘ю.

ЗакарпатПост