Родині загиблого ужгородського захисника Сергія Чернікова подарували квартиру

Документи на право власності на помешкання у новобудові в Ужгороді дружині Яні вручив керівник житлово-будівельного кооперативу «Мала Прага» Віктор Казаку.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Дружина захисника Яна Чернікова звернулася до міського голови Богдана Андріїва з проханням допомогти вирішити питання забезпечення її з двома дітьми житлом, оскільки власного родина не мала.  Богдан Андріїв поділився проблемою, із якою до нього прийшли, Віктор Іванович висловив бажання підтримати рідних загиблого захисника і подарував сім’ї квартиру у своєму житловому комплексі. Як зазначив Віктор Казаку, він вважає, що так мають робити всі забудовники, пише Ужгородська міська рада.

Сергій Черніков був учасником АТО на сході України, а 24 лютого 2022 року вранці, у перший день повномасштабного вторгнення росії, уже був у військкоматі та поїхав знову захищати і відстоювати цілісність суверенної України.

Командир кулеметного відділення вогневої підтримки гірсько-штурмової роти військової частини А1778 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади загинув 31 серпня 2022 року.

ЗакарпатПост