На Закарпатті викрили правоохоронця, який за хабар намагався незаконно покинути територію України

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури співробітнику одного з відділів Управління поліції охорони в Закарпатській області повідомлено про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

вакансії, повідомлення, рекламу, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Встановлено, що поліцейський мав на меті покинути територію України шляхом незаконного перетину кордону. Для реалізації такого наміру спробував домовитися із прикордонником Чопського загону про надання йому неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів США. За ці кошти військовослужбовець повинен був усунути перешкоди та допомогти у протиправній діяльності. Він умовно «пішов на контакт» із підозрюваним задля сприяння розкриттю злочину.

У вівторок, 21 листопада, фігуранта викрили при передачі частини хабаря – 300 доларів США. Його затримали в Ужгороді, неподалік кордону зі Словаччиною, куди він направлявся після того як «вирішить» питання із прикордонною службою, повідомляє Закарпатська обласна прокуратура.

Заходи із викриття злочину прокурорами проведені спільно зі слідчими та оперативниками ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, та офіцерами ВВВБ Чопського прикордонного загону. Триває досудове розслідування, найближчим часом затриманому оберуть запобіжний захід.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост