157 ужгородців отримають матеріальну допомогу на 900 тисяч гривень

Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

передплати газету ПОРАДИ на пошті – індекс 91145 – ціну знижено! – рекламуйся в газеті 050 888 50 50

За відповідний проєкт рішення проголосували депутати у четвер на черговій сесії міської ради.

Виплати від 1500 до 120 000 гривень отримають містяни на лікування та реабілітацію відповідно до Програми посилення соціального захисту громадян міста «Добра справа» на 2024 – 2026 роки.

Також, на сесії, як інформує відділ землекористування, підтримали 8 проєктів рішень «Про приватизацію земельної ділянки несільськогосподарського призначення шляхом викупу», що в свою чергу поповнить бюджет міста на загальну суму 4 млн 813 тис. 46,9 грн.

Також проголосували за рішення «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах Ужгородської міської територіальної громади», яким планується ввести в дію оновлену нормативну грошову оцінку земельних ділянок у межах Ужгородської міської територіальної громади із 1 січня 2025 року.

Крім того, депутати підтримали низку рішень про надання дозволів на розробку та затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, про надання згоди на складання та затвердження технічної документації встановлення та відновлення меж в натурі (на місцевості), поновлення та припинення дії договорів оренди земельних ділянок, про встановлення земельних сервітутів.

ЗакарпатПост