Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

  Жіноче щастя

Квіти люблять практично всі, але мало хто знає, що багато видів кімнатних рослин володіють енергетикою, за допомогою якої тим чи іншим способом впливають на наше життя. До таких рослин належить і спатіфіллум (Spathiphyllum), знаний в народі як «жіноче щастя».

 Лікувальні властивості прополісу

Настоянкою прополісу ви можете скористатися в таких ситуаціях, наприклад, як біль або першіння у горлі (приготуйте полоскання з додаванням настоянки), для зняття зубного болю (тим паче, що він запобігає розвитку карієсу, доречно просто пожувати шматочок прополісу).

 Виводимо цвіль із одягу

Цвіль – це всюдисущі грибки, які за сприятливих умов здатні стрімко розмножуватися на будь-якому субстраті (дерево, ґрунт, папір, рослини, тканини, включаючи і синтетику). При цьому продукти їх життєдіяльності здатні зруйнувати практично будь-які матеріали.

 Мобільні телефони небезпечні для дітей

Професор із педіатрії Мері Каталетто не радить батькам купувати мобільні телефони для дітей. Підсумком використання телефону може стати контактний дерматит на обличчі, шиї, руках або зовнішніх сторонах стегон.

 Зелена аптека

Коли залишаєшся наодинці з природою, може статися будь-що. Тому, звичайно ж, збираючись на дачу, город або на природу, потрібно взяти з собою бинт, вату, йод, перекис водню, пластир, альбуцид. Ви про це не подбали? У такому разі  на допомогу прийдуть рослини.

 Кожні 10 хвилин вмирає курець

В Україні тютюнопаління є опосередкованою причиною кожного п’ятого випадку смерті осіб віком понад 35 років

 Чому котлети розвалюються?

Іноді котлети просто розвалюються на сковороді при смаженні або ж навпаки – виходять жорсткими і трохи пересушеними, сіруватого кольору. І того,  й іншого, звичайно ж, хочеться уникнути і приготувати справді апетитну страву. Як же цього домогтися?

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатний індекс: 91145.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/